Το εισιτήριο για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια, πήρε η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας έπειτα από την νίκη στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά κόντρα στην Κροατία, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.
Ο «Greek Freak» ήταν εκ των κορυφαίων της Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, έχοντας 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του τελικού, το γεμάτο ΣΕΦ και οι Έλληνες φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του αποθεώνοντάς τον, με τον Γιάννη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.
O Έλληνας σούπερσταρ ευχαρίστησε το κοινό που τον αποθέωνε σε κάθε ευκαιρία μετά την πρόκριση της Ελλάδας στο Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δείτε φωτογραφίες:
MVP του Προολυμπιακού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά για να πάει η Ελλάδα στο Παρίσι.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους και με τις εμφανίσεις του στα τρία παιχνίδια πήρε το βραβείο του MVP του τουρνουά.
Όσα έκανε ο Γιάννης στο τουρνουά που έστειλε την Ελλάδα στο Παρίσι:
Με τη Δομινικανή Δημοκρατία είχε 32 πόντους (10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 9/13 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ)
Ενώ με τη Σλοβενία: 13 πόντους (6/11 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ)