Αθλητισμός

Super League: Επιβλητική η ΑΕΚ υπέταξε τον Βόλο με 3-0 (Δείτε τα γκολ)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΑΕΚ-Βόλος για την 16η αγωνιστική της Super League.

 

Ποδαρικό στο 2024 με νίκη έκανε η ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε του Βόλου με 3-0 στην 16η αγωνιστική της Super League, διατηρώντας το +3 από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην 4η θέση σε αντίθεση με τον Βόλο που απέχει μόλις 3 βαθμούς από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λιβάι Γκαρσία που σημείωσε δύο τέρματα, με τον Νορντίν Άμραμπατ να είναι αυτός που «σφράγισε» την νίκη με το τρίτο και τελευταίο γκολ της ομάδας του. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 26’ όταν ο Γκατσίνοβιτς σέρβιρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Γκαρσία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Το 2-0 έκανε ο ίδιος με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ευστοχώντας στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Άμραμπατ στο 74ο λεπτό, καθώς βγήκε στην κόντρα μετά την πάσα του Σιέλη και με ωραίο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (75′ Πισάρο), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (75′ Γιόνσον), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (63′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (63′ Μάνταλος), Γκαρσία (75′ Πόνσε).

Βόλος: Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Σιέλης, Μύγας (70′ Λούνα), Άλχο (39′ λ. τρ. Κίτσος), Τρουιγέ, Κόμπα (70′ Μπερτόγλιο), Ντέλετιτς, Γκαρσία (70′ Μεταξάς), Μωραΐτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οι «καυτοί φάκελοι»: Δολοφονία στου Ρέντη, ελλείψεις στην ΕΛ.ΑΣ, επιστροφή από τους VIP 2500 αστυνομικών
Κίνα: «Πάγωσε» μέχρι και το Σινικό Τείχος στο Πεκίνο από την κακοκαιρία
Chevron Right