Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη για Τέμπη: Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χαρακτηρίζει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αποτέλεσμα λάθους του κρατικού μηχανισμού.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Mega σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγώτη Πιλαφά και τον τρόπο που το χειρίστηκαν, ενώ δήλωσε αγανακτισμένη για την μεγάλη τραγωδία των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων νέων ανθρώπων.

Η ηθοποιός χαρακτήρισε μαύρη την περίοδο που διανύουμε: «Είναι μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα, μία δύσκολη περίοδος. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί ζούμε σε πολύ ζοφερές εποχές. Επειδή η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, γενικώς έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους. Ήμουν 2 χρόνων εξώφυλλο στα ΝΕΑ με τίτλο «Είμαι δύο χρόνων, πόσο θα ζήσω ακόμα;». Οι πορείες είναι στο DNA μου», είπε για τη συμμετοχή της στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα. Ενώ όπως είπε στην πορεία των καλλιτεχνών είχε μαζί της και τον γιο της Μάξιμο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε πως το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων λανθασμένων λειτουργιών του κρατικού μηχανισμού: «Είναι τόσο λυπηρό. Έπιανα τον εαυτό μου σε κάποια φάση να δακρύζω, εκείνες τις μέρες. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους για όποιον άνθρωπο. Είναι ένα τραγικό μοιραίο συμβάν. Δεν είναι καν μοιραίο, είναι κάτι που συνέβη από πολύ συγκεκριμένους λόγους, ένας λανθασμένος κρατικός μηχανισμός. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει. Υπήρχαν μέσα στο τρένο πάρα πολλά παιδιά, νέοι άνθρωποι, είναι ακόμη χειρότερο. Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές», πρόσθεσε με την ελπίδα να αλλάξει κάτι μετά από τόσους νεκρούς.

Παράλληλα η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά: «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά. Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», δήλωσε για τον χειρισμό τους.

Το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ελβετία: Σε δημοπρασία ένας Τυραννόσαυρος Ρεξ
Πάπας Φραγκίσκος: O κανόνας της αγαμίας των καθολικών κληρικών θα μπορούσε και να αναθεωρηθεί
Chevron Right