Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μαρόκο και Κροατία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του έκτου ομίλου του Μουντιάλ 2022, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Το Μαρόκο ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Κροατία, αντίστοιχα, στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, ωστόσο το γκολ δεν μπήκε ποτέ.
Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα ήταν η διπλή ευκαιρία της Κροατίας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπόνο να μπλοκάρει εξ’ επαφής σουτ του Βλάσιτς και δύο λεπτά μετά ένα σουτ του Μόντριτς να περνάει λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.
ΜΑΡΟΚΟ: Μπούνου, Χακίμι, Σάις, Αγκέρ, Μαζραουί (60′ Αλάχ), Σ. Άμραμπατ, Ουνάχι (82′ Σαμπίρι), Αμάλαχ, Ζιγιές, Μπουφάλ (65′ Εζαλζουλί), Εν-Νεσίρι (81′ Χαμντάλαχ).
ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Κόβατσιτς (79′ Μάγερ), Βλάσιτς (46′ Πάσαλιτς), Πέρισιτς (90′ Όρσιτς), Κράμαριτς (71′ Λιβάγια).