Αποτελεί έναν από τους αναντικατάστατους παίκτες της Λέστερ, καθώς ο Τζέιμι Βάρντι αναλαμβάνει το σκοράρισμα και δίνει πολλές λύσεις στον επιθετικό τομέα των «αλεπούδων», όμως ένας τραυματισμός θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε σήμερα (7/1) ότι ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση.
Μιλώντας πριν τον αγώνα κόντρα στη Γουότφορντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Ιρλανδός προπονητής τόνισε ότι:
«Ο Τζέιμι θα είναι εκτός γι’ αρκετές εβδομάδες. Το πρόβλημά του βρίσκεται στο πάνω άκρο του ιγνυακού τένοντά του, στόχος είναι να επιστρέψει τον Μάρτιο. Δεν χρειάζεται επέμβαση και αυτή ήταν η μοναδική καλή είδηση απ’ αυτό».
Επίσης αναφέρθηκε και στον κεντρικό αμυντικό, Τζόνι Έβανς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης έως τον Απρίλιο καθώς… δεν γλίτωσε το χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα.
Αναφορικά με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο (σ.σ. την οποία διανύουμε) ο Ρότζερς τόνισε ότι η Λέστερ σκέφτεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ, καθώς η άμυνα χρειάζεται ενίσχυση σε αντίθεση με τον επιθετικό τομέα όπου οι Μάντισον, Ιχεανάτσο και Ντάκα έχουν αποδείξει ότι τα καταφέρνουν περίφημα.