Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: Ο παλαίμαχος διαιτητής Κολίνα «συνελήφθη» να μιλάει μόνος του

Κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης του Μουντιάλ 2022, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον παλαίμαχο διαιτητή Πιερλουίτζι Κολίνα να… μιλάει μόνος του.

Μπορεί πλέον να μην είναι εν ενεργεία διαιτητής αλλά ο Πιερλουίτζι Κολίνα βρίσκεται πάντα κοντά στις μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως και φέτος όπου έχει μεταβεί στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022. O παλαίμαχος Ιταλός ρέφερι είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της FIFA, οπότε η παρουσία του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν δεδομένη.

Έτσι χθες (23/11), επέλεξε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Βελγίου με τον Καναδά και την στιγμή που ο τηλεοπτικός φακός γύρισε προς το μέρος του, τον «συνέλαβε» να μιλάει μόνος του. Ο Κολίνα βρισκόταν στην κερκίδα των επισήμων και παρακολουθούσε την αναμέτρηση… χαμένος στις σκέψεις του όμως μας χάρισε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο που σίγουρα θα μας συνοδεύει για αυτή την διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα θεωρείται ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) διαιτητές όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει όλες τις διακρίσεις που μπορεί να λάβει ένας διαιτητής, εξελίσσοντας το επάγγελμα όσο κανένας άλλος. Έχει αναδειχθεί «Καλύτερος διαιτητής στον Κόσμο» για έξι συνεχόμενες σεζόν, ενώ το 2011 εντάχθηκε στο «Hall of Fame» του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται ότι ο Κολίνα σφύριξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας, ενώ η εμφάνισή του από εκείνον τον αγώνα εκτίθεται στο Ιταλικό Μουσείο του ποδοσφαίρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας - Σχοινάς: Υποκλοπές, ενεργειακό και προσφυγικό στο «μενού» της συνάντησης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 27/11 σε Αργυρούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα
Chevron Right