Αθλητισμός

Χατζηγιοβάνης: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη – Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα»

Οι δηλώσεις του Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος μίλησε όντας συναισθηματικά φορτισμένος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού.

Ζητώντας συγνώμη για την επίδοσή του στον αγώνα, ζήτησε δημοσίων ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να βελτιωθεί για να βοηθήσει την ομάδα του.

«Εγώ σαν Τάσος θα μπορούσα να παίξω και άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσει για την ομάδα. Είναι άλλοι παίκτες που μπορεί να μην έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν είναι συνολικό το πρόβλημα. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό. Έδωσα και την ψυχή μου για 95 λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θέλαμε τη νίκη.

Η αιτία του προβλήματος είναι η αποτελεσματικότητα μέσα στο γήπεδο με πρώτο εμένα. Στον ΟΦΗ έχασα δύο ευκαιρίες και θέλω να ζητήσω και για αυτό συγγνώμη. Και σήμερα είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, χάσαμε πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα. Δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με ένα γκολ».

Τέλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, δήλωσε:

«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Είμαι πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα και θεωρώ πως υπάρχει ποιότητα. Η αποτελεσματικότητα είναι αυτή που φταίει και πρέπει να κάνουμε τα απίθανα δυνατά και να παίρνουμε τις νίκες».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση Λουδάρου - Μπαλτατζή που ενθουσίασε τους κριτές
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Chevron Right