Αθλητισμός

Κούμαν: «Νομίζω ότι το VAR χρησιμοποιείται εναντίον της Μπαρτσελόνα»

Τα σχόλια του Ρόναλντ Κούμαν για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η δήλωσή του για τις αποφάσεις του VAR.

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico με 1-3, ο Ολλανδός τεχνικός Ρόναλντ Κούμαν. Ο προπονητής των Καταλανών εκτός από τις δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας του αγώνα, δημοσίευσε στο Twitter ένα σχόλιο, κάνοντας λόγο για «αμφιλεγόμενη απόφαση» του διαιτητή που έκρινε το αποτέλεσμα.

Στην σχετική ανάρτηση, έγραψε:

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς χθες. Μια αμφιλεγόμενη απόφαση για πέναλτι ήταν καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας»

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ανέφερε:

«Δεν καταλαβαίνω το VAR, νομίζω ότι χρησιμοποιείται μόνο για τη λήψη αποφάσεων εναντίον της Μπάρτσα. Είχαμε πέντε αγώνες και το VAR χρησιμοποιήθηκε μόνο για να πάει εναντίον της Μπαρτσελόνα. Ποτέ δεν μας βοήθησε. Η απόφαση είχε μεγάλη επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί παίζαμε καλά μέχρι εκείνη την στιγμή».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Συλλήψεις σε δύο κέντρα σε Λιοσίων και Μπουρνάζι - 254 πρόστιμα σε θαμώνες
Τραμπ: «Σούπερ ανάπτυξη» ή lockdown με τον Μπάιντεν;
Chevron Right