Το πρώτο του τρίποντο ως προπονητής της Τότεναμ σημείωσε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος οδήγησε τους «πετεινούς» στην νίκη με 2-1 κόντρα στην Λίντς για την 12η αγωνιστική της Premier League.
Έτσι, μετά από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», η ομάδα του Λονδίνου επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και παραμένει πολύ κοντά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Αγωνιστικά, παρόλο που ο ρυθμός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Μαρσιέλο Μπιέλσα πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ που σημείωσε ο Ντάνιελ Τζέιμς στο 44’ μετά την ασίστ του Χάρισον από τα αριστερά.
Χωρίς να χάσουν λεπτό, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να φέρουν το σκορ σε ισορροπία από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους όμως δεν κατάφεραν να βρουν το… γρήγορο γκολ που έψαχαν.
Τελικά, στο 58ο λεπτό και μετά από μία φάση διαρκείας, ο Χόιμπεργκ πήρε την μπάλα και με δυνατό αριστερό σκόραρε, δίνοντας στην ομάδα του την ώθηση που χρειαζόταν για να κυνηγήσει την μεγάλη ανατροπή.
Η λύση ήρθε στο 69′ όταν ο Ρεγκιλόν πήρε το ριμπάουντ μετά από την εκτέλεση φάουλ που είχε αναλάβει ο Ντάιερ, και από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας στους Λονδρέζους μία πολύτιμη νίκη.
Δείτε το βίντεο: