Άσχημα νέα για την εθνική Σουηδίας καθώς οι τελευταίες πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από την Σκανδιναβική χώρα αναφέρουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα μείνει εκτός αποστολής για το επερχόμενο Euro.
Σημειώνεται ότι ο μεγαλόσωμος επιθετικός τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον πρόσφατο αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους, με τον ίδιο να μένει εκτός αγωνιστικής δράσεις για τους τελευταίους αγώνες της σεζόν.
Ο 39χρονος δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως θα μείνει τρεις εβδομάδες προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να είναι απόλυτα έτοιμος για την εκκίνηση της νέας σεζόν.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάνε Άντερσον, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι ο Ζλάταν θέλει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Σουηδίας.
«Μίλησα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σήμερα, που δυστυχώς μου είπε ότι ο τραυματισμός του θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Euro αυτό το καλοκαίρι.
Προφανώς είναι κάτι λυπηρό, ειδικά για τον Ζλάταν, αλλά και για μας επίσης. Ελπίζω να επιστρέψω στα γήπεδα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα», τόνισε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας.