Αθλητισμός

Απών από το Ρολάν Γκαρός ο Άντι Μάρεϊ

Εκτός του Ρολάν Γκαρός έθεσε τον εαυτό του ο Άντι Μάρεϊ, θέλοντας να προετοιμαστεί για τα επερχόμενα τουρνουά.ω

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος στο Γαλλικό Όπεν (Ρολάν Γκαρός) καθώς θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τα επερχόμενα τουρνουά που θα διεξαχθούν στο γρασίδι, με το Γουίμπλεντον να είναι το κορυφαίο εξ’ αυτών

Ο Βρετανός πρώην νούμερο ένα στον κόσμο έπαιξε στο Ιταλικό Όπεν στο ταμπλό των διπλών με τον Λιάμ Μπρόντι, αλλά απέρριψε την wildcard για το Όπεν της Γενεύης που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα.

Μετά τον τραυματισμό που είχε στη βουβωνική χώρα, ο 34χρονος εξακολουθεί να αισθάνεται κάποια δυσφορία και, ως εκ τούτου, επέλεξε να χάσει το Γαλλικό Όπεν με αποτέλεσμα να… μαζέψει τις δυνάμεις του για την συνέχεια.

Ο Μάρεϊ επέστρεψε στο Λονδίνο και ξεκίνησε το ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθεί για να μην επιβαρύνει την κατάσταση της υγείας του με τους πολλαπλούς τραυματισμούς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι «δεν μπορεί να περιμένει για να παίξει ξανά μπροστά στους Βρετανούς οπαδούς» στο τουρνουά που διοργανώνει το κλαμπ του δυτικού Λονδίνου (Queen’s Club Championships).

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σπίτι με το MEGA: «Είπα στους φίλους μου» σε μοναδική εκτέλεση από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ελπίδα Γαδ
Δράμα: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος μετά από φωτιά
Chevron Right