Μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε αναφορικά με το νικητήριο γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ομάδα να προσπαθήσει για να πάρει όλους τους τίτλους τους οποίους διεκδικεί.
Αναλυτικότερα, είπε:
«Κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Έπειτα όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύεις. Έτσι δεχθήκαμε στο τέλος το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον ξεκινάμε την προετοιμασία της νέας χρονιάς».
Σχετικά με τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου σχολίασε:
«Δεν νομίζω πως η αλλαγή του Σωκράτη μας επηρέασε. Παίξαμε καλά, είχαμε την κυριαρχία, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το λάθος του Ολυμπιακού και το εκμεταλλεύτηκε. Δεν θεωρώ πως μας επηρέασε ο τραυματισμός του Σωκράτη».
Αναφορικά με την επόμενη σεζόν, δήλωσε:
«Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, η ομάδα παλεύει για όλους τους τίτλους».
Δείτε το βίντεο: