Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν πανηγύρισε. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου τόνισε:
«Δεν ήταν τόσο εύκολο. Όταν μπήκα σε αυτό το γήπεδο, τα πρώτα 10-15 λεπτά ήμουν αλλού για αλλού. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, είναι τραγικό. Δεν πατάς κάτω. Μου αρέσει να σκοράρω, έπνιξα τη χαρά μου. Έπαιξα εδώ 4,5 χρόνια. Οι αναμνήσεις, τα πρόσωπα, η υποδοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Με παίρνουν τηλέφωνο στις χαρές, στις κακές στιγμές. Κυρίως στις κακές. Αυτό έκανα όχι γιατί έπρεπε, γιατί έτσι ένιωθα».
Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, είπε:
«Δεν θα καθίσω να μιλήσω για τις κακές στιγμές των μεγάλων ομάδων. Δεν ξέρεις τι πίεση υπάρχει, πόσο ζυγίσει η φανέλα. Όποιος δεν έχει περάσει από τέτοια ομάδα, καλύτερα να μη μιλάει. Εδώ δεν μιλάμε εμείς που έχουμε παίξει».