Αθλητισμός

Κρούσμα κορονοϊού ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ακολουθεί το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Άσχημα νέα μετέφερε η ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς γνωστοποίησε ότι κατά την διάρκεια προγραμματισμένου ελέγχου ανίχνευσης για Covid-19, βρέθηκε θετικό ένα μέλος της ομάδας της «Ένωσης».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο άτομο παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο και ακολουθεί τα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις το συντομότερο.

Σημειώνεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν πολλές απουσίες, καθώς οι τραυματισμοί έχουν αναγκάσει αρκετούς παίκτες να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης, με τελευταίο τον Νίκο Παππά που θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή μετά την θλάση 1ου βαθμού στο δικέφαλο, που υπέστη.

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, μέλος της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.

Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με την Ομάδα υπεβλήθησαν άμεσα σε νέες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Η oικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στον ασθενούντα ταχεία ανάρρωση», αναφέρει η «Ένωση».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εμβόλιο Johnson & Johnson: Πότε πρέπει να γίνει η δεύτερη δόση
Τσίμπημα στο θώρακα το πρώτο σύμπτωμα του «ασθενή 0»
Chevron Right