Ενθουσιασμένος για την επιτυχία αλλά συγκεντρωμένος καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Φίλ Φόντεν, ο οποίος μίλησε αναφορικά με τον επερχόμενο τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι.
Ο Άγγλος άσσος τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια αστειευόταν με τους φίλους του για το γεγονός ότι ήθελε να αγωνιστεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως η στιγμή ήρθε με τον ίδιο να μην έχει συμπληρώσει ακόμα το 21 έτος της ηλικίας του.
Αναλυτικότερα, είπε:
«Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα όνειρο. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα.
Πάντα θα γελούσα και αστειευόμουν με τους φίλους μου για το γεγονός ότι θέλω να παίξω στον τελικό του Champions League, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα σε έναν.
Θέλω απλώς να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν πρόκειται να πάρω άλλη ευκαιρία.
Είναι ξεχωριστό για μένα γιατί έπαιξα περισσότερα παιχνίδια και σκόραρα μερικά σημαντικά γκολ που μας έφτασαν στον τελικό.
Τίποτα όμως δεν θα γινόταν αν ο προπονητής (Πεπ Γκουαρδιόλα) δεν μας είχε ετοιμάσει τόσο καλά, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις».