Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του αγώνα

Δείτε αναλυτικά τα πλάνα των δύο προπονητών για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Όλα είναι έτοιμα για το «ντέρμπι» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, για την 12η αγωνιστική της Super League, καθώς οι δύο προπονητές γνωστοποίησαν τα ονόματα των παικτών που θα ξεκινήσουν στον αγώνα στο ΟΑΚΑ (05/12, 19:30).

Αναλυτικότερα, ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε να κατεβάσει τους «κιτρινόμαυρους» με διάταξη4-2-3-1, δίνοντας φανέλα βασικού στον Λιβάι Γκαρσία με αποτέλεσμα ο Στίβεν Τσούμπερ να μείνει στον πάγκο.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Γκαρσία, Μάνταλος, Άμραμπατ – Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Αντίθετα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Φεντερίκο Μακέντα για την κορυφή της επίθεσης και έδωσε φανέλα βασικού στον Αϊτόρ, καθώς ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε μαζί με τους αναπληρωματικούς.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Κώτσιρας, Πέρεθ, Αϊτόρ, Μαουρίσιο Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Μακέντα.

Αναπληρωματικοί: Διούδης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Σιδεράς, Βιτάλ.

Στο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 5η θέση έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι είναι στην 2η θέση και… κυνηγούν τον Ολυμπιακό για την πρωτιά.

Η «Ένωση» έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης θα μειώσει στους 6 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Προκόπης Παυλόπουλος: Μόνη διαφορά με την Τουρκία η οριοθέτηση της Νησιωτικής Υφαλοκρηπίδας και της αντίστοιχης ΑΟΖ στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τεχνικά προβλήματα στο εκλογικό κέντρο της Πετρούπολης
Chevron Right