Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου και ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανικό σύλλογο που του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
💻 #WelcomeAlaba pic.twitter.com/acS6QDtNkb
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 28, 2021
Οι Μαδριλένοι κινήθηκαν γρήγορα μετά την μη ανανέωση της συνεργασίας του με του Βαυαρούς και ξεκίνησαν άμεσα συζητήσεις με τον παίκτη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Σημειώνεται ότι ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει σημειώσει 431 συμμετοχές με την Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας συνολικά 27 τίτλους, ενώ αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 και το 2020, έχοντας σημαντική συνεισφορά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε ένα στάδιο «αναδιοργάνωσης» καθώς μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στον τρόπο παιχνιδιού της.
👕 #WelcomeAlaba@David_Alaba | @adidasfootball pic.twitter.com/U0Uu7TiEmC
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 28, 2021