Αθλητισμός

Euroleague: Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή δύο αναμετρήσεων του Ολυμπιακού.

Άλλαξαν τα σχέδια του Ολυμπιακού καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν τα ταξίδια του σε Βαρκελώνη και Λιόν, καθώς οι αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν μετά την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για το τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

H ανακοίνωση της Euroleague:

«Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.
Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός: Από τον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα
Κορονοϊός: Στο 1,5 το Rt - Πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα
Chevron Right