Αθλητισμός

Ιωνικός – Άρης 93-83 (στην παράταση): Πρώτη νίκη για τους Νικαιώτες

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Ιωνικού και του Άρη, στο πλαίσιο του αγώνα για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών/Basket League, σημείωσε ο Ιωνικός, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Άρη που συνέχισε να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι Νικαιώτες κατάφεραν να διαχειριστούν έναν πολύ δυναμικό και δύσκολο αντίπαλο, καθώς επέστρεψαν από το -17 του 25ου λεπτού και πήραν εν τέλη την νίκη στην παράταση.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Λόκετ με 1/2 βολές έστειλε το ματς στην παράταση (77-77) και στο επιπλέον πεντάλεπτο, ο Ιωνικός ήταν καταιγιστικός και με επιμέρους σκορ 16-6 έφτασε χωρίς άγχος στο τελικό 93-83.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ιωσήφ Κολοβέρος ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Χουγκάζ (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Αντίθετα για τον Άρη καλή εμφάνιση έκαναν για μία ακόμη φορά οι Κάουαν (25π.), Χάνλαν (23π.) και Τζούιστον (20π.).

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 48-33, 63-54, 77-77κ.α., 93-83παρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Συμεωνίδης, Μαλαμάς

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σεγκούρα): Άρτις 6, Κολοβέρος 23 (4), Αθηναίου 7 (1), Γόντικας 12, Χουγκάζ 18 (3), Μουσταφά 12, Τζέρμαν 13 (1), Μούρτος, Γκιουζέλης.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Κάουαν 25 (4), Νετζήπογλου, Γουίλιαμς 2, Χάνλαν 23 (2), Κώττας 2, Τζούιστον 20 (2), Φίνκε 3 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Πετανίδης, Λόκετ 5.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Προμηθέας - ΠΑΟΚ 84-77: Δεύτερη νίκη για τους ασταμάτητους Πατρινούς
Πάνος Ιωαννίδης: Το ποσόν της πρότασης του Ατζούν ήταν κοντά σε ό, τι γράφτηκε
Chevron Right