Τροπαιούχος στο Final 8 του Basketball Champions League στο Νόβγκοροντ είναι η Μπούργος η οποία επικράτησε της Καρσίγιακα με 59-64 στον τελικό της διοργάνωσης και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που κατακτά back to back τίτλο.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό με τους δύο προπονητές να δίνουν βάση στην αμυτνική λειτουργία των ομάδων τους, γι’ αυτό και το σκορ δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, όμως παρά την πίεση της Τουρκικής ομάδας στα τελευταία λεπτά, η Μπούργος μπόρεσε να διατηρήσει την διαφορά που είχε ανοίξει από την αντίπαλό της.
Στα τελευταία λεπτά το σκορ έφτασε στο 60-59, με τον Ρένφρο να ευστοχεί σε λέι απ για το 62-59 και μετά από την αστάθεια και το λάθος της Καρσίγιακα, ο Μπενίτε ευστόχησε σε βολές να σημειώσει το τελικό 64-59, χαρίζοντας στην ομάδα του το βαρύτιμο τρόπαιο.
Αναλυτικά το σκορ στα δεκάλεπτα: 13-15, 28-29, 39-46, 59-64 Δείτε το βίντεο: