Αθλητισμός

Μίλτος Τεντόγλου: Δεύτερη θέση στο Diamond League της Ντόχα

Ξεπέρασε τις προβλέψεις του ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ της Ντόχα.

O Μίλτος Τεντόγλου είχε δηλώσει στην συνέντευξη Τύπου ότι θα ήταν ικανοποιημένος με ένα άλμα στα 8,20 μέτρα, όμως στην πρεμιέρα του στο Diamond League της Ντόχα σημείωσε μια ακόμα καλύτερη επίδοση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους στην έκτη του και τελευταία προσπάθεια κατάφερε να κάνει το καλύτερο άλμα του αγώνα του με 8,36 μ. επίδοση που σημειώθηκε με άνεμο μέσα στα επιτρεπτά όρια (1,9) και τελικά να πάρει τη δεύτερη θέση.

Αναφέρεται πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ισχυρό ευνοϊκό άνεμο κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Τζαμαϊκανός Κάρι ΜακΛόιντ για να κάνει άλμα στα 8,52 μ. με 5,2 μ./δ. και να πάρει την πρώτη θέση.

Τα άλματα του Τεντόγλου ήταν 8,15 μ. (3,9), άκυρο, 7,72 μ. (2,9), 8,26 μ. (3,9), 8,34 μ. (2,7) και 8,36 μ. (1,9). Αυτή ήταν η καλύτερη πρεμιέρα του μετά από τα 8,60 μ. που είχε σημειώσει τον Μάιο του 2021.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Κατερίνα Στεφανίδη

Καλή εμφάνιση έκανε και η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα για την σεζόν του καλοκαιριού. Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεπέρασε τα 4,63 μ. με την τρίτη προσπάθεια και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα με επιτυχημένο άλμα στα 4,43 μ. και στην συνέχεια ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,53 μ. και τα 4,63 μ. και είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,73 μέτρα.

Την πρώτη θέση στο επί κοντώ πήρε η Βρετανίδα Μάλι Κόντερι με 4,73 μέτρα.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γερμανία: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε εργοστάσιο της Tesla - Συγκρούσεις και συλλήψεις
Eurojackpot κλήρωση σήμερα 10/5/2024: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν
Chevron Right