Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0: Συνέχισαν με νίκη οι Γιαννιώτες

O ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκόυ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Μόνο νίκες μετρά ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική της Super League Interwetten, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» φέτος, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν που τους οδηγεί έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και από νωρίς απέιλησαν την αντίπαλη εστία, με το σουτ του Πέερσμαν το οποίο κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Όμως στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ καθώς ο Περέα έκανε μία πάσα εκτός ισορροπίας και ο Γκαρντάβσκι με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Δείτε το βίντεο:

Στο 42’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν από γύρισμα του Χουάνκαρ από τα αριστερά, ο Αϊτόρ αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έκανε πολύ κακό τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη περιοχή όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ούτε μετά τις αλλαγές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο 20λεπτο.

Έτσι, οι γηπεδούχοι σημείωσαν την δέυτερη διαδοχική νίκη (μετά τον ΠΑΟΚ) κάνοντας την εκκίνηση πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εγνατία: Νέες συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών
Oικονόμου για ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αδύναμος να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα του αύριο και στις ανησυχίες του σήμερα
Chevron Right