Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ…»

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και η μητέρα τους μιλούν για την ταινία «Rise» που αφορά τη ζωή τους και τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτή.

Η αναμονή έχει τελειώσει καθώς η ταινία «Rise», σχετικά με την ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της Disney+ με πολλούς φιλάθλους του μπάσκετ αλλά και θαυμαστές του «Greek Freak» ήδη να την έχουν «αγκαλιάσει».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του αλλά και την μητέρα τους, Βερόνικα, μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την ταινία «Rise», και το πώς ξεκίνησε η ιδέα αυτής.

«Την ταινία την έφερε στο τραπέζι η Disney το 2018. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στο LA να κάνουμε μια συνάντηση για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε μια ταινία και τους είπα “ εννοείται”. Μου είπαν ότι δεν θα είναι ακόμα μια μπασκετική ταινία. αλλά θα είναι ταινία σχετικά με τη ζωή μας και τις θυσίες που έκαναν οι γονείς για να γίνουμε εγώ και τα αδέρφια μου οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Είναι μια ταινία για τις θυσίες των γονιών μας, το πως μας μεγαλώσανε, πως βρεθήκανε στην Ελλάδα, τι περάσανε για να μεγαλώσουμε εμείς, να πάρουμε την ελληνική παιδεία και να γίνουμε draft, να παίξουμε στο ΝΒΑ. Η ιδέα μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε», είπε ο δύο φορές MVP.

Δείτε το βίντεο:

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε ερώτηση με το αν θα σκεφτόταν να παίξει σε κινηματογραφική ταινία, με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ… Δεν θα έπαιζα ποτέ σε ταινία, αλλά η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλές».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στάση εργασίας σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ - Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία ελήφθη τον Αύγουστο 2018 - Γελοίοι οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί
Chevron Right