Αθλητισμός

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Αγγέλου

Η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλληνας προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου.

Χωριστούς δρόμους παίρνουν οι ΑΕΚ και Βαγγέλης Αγγέλου, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρέτησαν τον 58χρονο προπονητή ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα σε μία «επώδυνη περίοδο» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η «Ένωση» τον ευχαρίστησε για την συνεργασία και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, αναφέροντας:

«Η εκτίμηση στο πρόσωπο, στην εργατικότητα και την επιστημοσύνη του Βαγγέλη Αγγέλου είναι αδιαμφισβήτητη και διαρκής.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε σε μία επώδυνη περίοδο την Ομάδα μας, σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια, αλλά ενστερνίστηκε τα «θέλω» και τις αξιώσεις του ενδόξου Σωματείου μας, με ευσυνειδησία και μεθοδικότητα. Πρόλαβε και μπόλιασε ξανά τον Οργανισμό με γνώση και αποθέματα καρδιάς, στοιχεία άλλωστε, που συνθέτουν διαχρονικά το ψηφιδωτό του ιδιόμορφου DNA μας και επικαθορίζουν το πεπρωμένο μας.

Η υγιής καθημερινότητα, που ζήσαμε όλοι εμείς στο βραχύβιο πέρασμά του, αλλά και η κατάθεση ψυχής στο παρκέ, που είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος, ήτοι στις αναμετρήσεις των play offs με ΠΑΟ, Προμηθέα και ΠΑΟΚ, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, έστω κι αν το αγωνιστικό αποτέλεσμα δεν συμβάδισε τελικά με την αγωνιστικότητα των προπονητών και των παικτών μας, οι οποίοι διεκδίκησαν υπό δυσμενείς συνθήκες (απουσίες, ατυχίες, διαιτησία, κλπ) τα δίκαια.

Η συνεργασία με τον Βαγγέλη Αγγέλου ολοκληρώνεται…

H οικογένεια της AEK BC αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημόσια για όσα προσέφερε στη “Βασίλισσα”.

Του εύχεται κάθε επιτυχία, στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως εύχεται και στους συνεργάτες του».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε εξάχρονος που βούτηξε στη θάλασσα
Γαλλία: Πολύ υψηλή η αποχή και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών
Chevron Right