Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών που συμπεριέλαβε στην αποστολή, χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.
Στην σημερινή (21/9) προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ούφε Μπεκ και θεραπεία ο Γιώργος Σιδεράς, ενώ οι Ενγκμπακοτό, Μπουζούκης και Αγιούμπ έμειναν ξανά εκτός πλάνων.
Μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών, σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς (μία νίκη – μία ισοπαλία) σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος έχει -5 βαθμούς (μία ισοπαλία – μία ήττα, * ξεκίνησε με ποινή 6 βαθμών).
📋#Panathinaikos squad list for matchday 3⃣!#PAOFC2021_22 #ARISPAO #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/guaGAdt9Nm
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) September 21, 2021
Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας, αναφέρει:
«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (22/9, 20:30).
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ».