Αθλητισμός

Άρης: Προετοιμασία χωρίς προβλήματα ενόψει ΟΦΗ

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη για την σημερινή προπόνηση, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της 12ς αγωνιστικής, ο Άρης «αφήνει πίσω του» τα όσα έγιναν στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ και επικεντρώνεται στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αναλυτικότερα, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Το ντέρμπι τελείωσε για μας… Είμαστε καλύτεροι και το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε ΔΙΚΑΙΑ και τέλος…
Γυρίσαμε σελίδα και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Σήμερα η ομάδα μας προπονήθηκε το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και η σημερινή πρωινή προπόνηση (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα) έγινε σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη, αερόβια παιχνίδια με μπάλα και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής για το δεύτερο).

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρούσματα σήμερα: Οι περιοχές που τρομάζουν - 270 στην Αττική, 232 στην Θεσσαλονίκη
Σαρώνουν τα κρούσματα σε Ξάνθη, Ημαθία και Έβρο
Chevron Right