Αθλητισμός

Παίκτης του Ιωνικού και επίσημα ο Ντάλσιο Γκόμες

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάλσιο Γκόμες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο 25χρονος μέσος, Ντάλσιο Γκόμες, αποκτήθηκε από τον Ιωνικό ο οποίος έκανε ακόμα μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του, με τον Πορτογάλο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Τονίζουμε ότι ο Γκόμες στο παρελθόν είχε φορέσει και την φανέλα του Παναιτωλικού τον Ιούλιο του 2019έχοντας σημειώσει 67 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάλσιο Γκόμες, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Ντάλσιο Γκόμες, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1996 στην πόλη Pragal της Πορτογαλίας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Μπέιρα Μαρ Αλμάντα και πέρασε επίσης από τα τμήματα υποδομών Foot-21, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Χιμνάσιο Κορόιος και Μπελεϊνένσες.

Από το 2015 μέχρι το 2019 ο Ντάλσιο ανήκε στην Μπενφίκα (Β’) (50 συμμετοχές 2 γκολ), ενώ παραχωρήθηκε εκείνο το διάστημα δανεικός σε Μπελεϊνένσες και Ρέιντζερς.

Τον Ιούλιο του 2019 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Με την ομάδα του Αγρινίου έκανε 67 συμμετοχές συνολικά με 2 γκολ και 3 ασίστ. Έχει υπάρξει επίσης διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας U19 (8 συμμετοχές – 2 γκολ) και με την U20 (6 συμμετοχές – 1 γκολ).

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Ντάλσιο Γκόμες, τόνισε στο ionikosfc:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Ιωνικού. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τη διοίκηση και τον προπονητή, κατάλαβα τις ιδέες που έχουν για την ομάδα. Μου άρεσε το πλάνο και έτσι ήταν εύκολο για εμένα να πω το ναι.

Σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά γιατί έχουμε μπροστά σημαντικές προκλήσεις. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου δίνοντας το 100% από τις δυνάμεις μου. Ευχή μου είναι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ντάλσιο Γκόμες και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ολυμπιακός: Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία
Βοιωτία: Τραγικό τέλος για τον ανεμοπτεριστή - Εντοπίστηκε η σορός του
Chevron Right