Λίγες ώρες μετά την πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφορικά με την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο, 25 Ιανουαρίου, αλλά η κακοκαιρία καθιστά αδύνατη τη μετακίνηση της αποστολής των «πρασίνων» στη Θεσσαλία.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Την αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.
Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30)».