Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, οδήγησε και στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 1, για το τριφύλλι.
Ο Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο 19 Αυγούστου, αλλά πλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της αγώνες με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League και έτσι η πρεμιέρα της Super League 1 αναβλήθηκε επ’αόριστον. Πιθανότατα το ματς θα γίνει στην πρώτη διακοπή για τις δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.
Υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί επισης το ματς της πρώτης αγωνιστικής ΑΕΚ – Παναιτωλικός καθώς οι κιτρινόμαυροι το Σάββατο 19/8 αντιμετωπίζουν στην Opap Arena την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.