Αθλητισμός

Καβαλίερς – Μπακς 115-99: Κακό βράδυ για τα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετονκούμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο Κλίβελαντ και γνώρισαν την ήττα από του Καβαλίερς με 115-99. «Χαμηλές πτήσεις» για τον Γιάννη Αντετονκούμπο με 26 πόντους. 

Οι πρωταθλητές έκαναν μία συνολικά πολύ κακή εμφάνιση, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τελειώνει το ματς με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Μπόμπι Πόρτις (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Κρις Μίντλετον (21 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ακολούθησαν, ενώ αρνητικός ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Το Μιλγουόκι έπεσε στο 30-20 (17-8 εντός και 13-12 εκτός έδρας), ενώ την ίδια ώρα ο Κλίβελαντ ανέβηκε στο 30-19.

Ο Τσεντί Οσμάν είχε εξαιρετική βραδία με 23 πόντους, 2/3 δίποντα, 6/13 τρίποντα, 1/1 βολή, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, ενώ τον ακολούθησαν ο Κέβιν Λοβ με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο Ντάριους Γκάρλαντ με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ

Επόμενος αγώνας για τους Μπακς τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 05:00, με αντίπαλο τους Νιου Γιορκ Νικς στο Μιλγουόκι. Το συγκεκριμένο θα γίνει το πιο βραδινό εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-35, 65-57, 95-77, 115-99

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρεπορτάζ του iEidiseis στο ΕΚΑΒ Αττικής: Σημαντικά προβλήματα σε συγκεκριμένους Δήμους
«Κληρώνει» για μουσική και ωράριο στην εστίαση – Έρχεται η άρση των μέτρων;
Chevron Right