Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Καρατομήθηκε ο τελετάρχης λόγω αστείου για το Ολοκαύτωμα

Παρελθόν αποτελεί ο σκηνοθέτης της εκδήλωσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021, μετά από βίντεο που είδε την δημοσιότητα, στο οποίο κάνει αστείο για το Ολοκαύτωμα.

Ο επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων 2021 καταρόμησε τον τελετάρχη της εκδήλωσης, μετά την αποκάλυψη πως είχε κάνει αστείο με το Ολοκαύτωμα.

Συγκεκριμένα, βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, δείχνει τον 48χρονο σκηνοθέτη Κεντάρο Κομπαγιάσι πριν 23 χρόνια, όταν ήταν κωμικός να συμμετέχει σε ένα σκετς.

Εκεί προσποιείται με έναν άλλο κωμικό ότι διασκεδάζουν παιδιά, ενώ σε χρησιμοποιώντας κούκλες από χαρτί, σε κάποια φάση ο Κομπαγιάσι στρέφεται προς τον συνάδελφό του και αναφέρει ότι το Ολοκαύτωμα ήταν «το παιχνίδι ας σφάξουμε τους Εβραίους».

Έτσι, ο επικεφαλής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Σέικο Χασιμότο, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την καρατόμηση του Κεντάρο Κομπαγιάσι, ενώ σημείωσε πως το βίντεο γελοιοποιεί «επώδυνα γεγονότα της ιστορίας».

https://twitter.com/BUNKA_taboo/status/1417843244013023237

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποσύρει τώρα την ελάχιστη βάση εισαγωγής
Τέλος η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΪ
Chevron Right