Η Super League 2 γνωστοποίησε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τις αναμετρήσεις Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός, ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας, Χανιά – Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή – Τρίκαλα να ανοίγουν την αυλαία το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 14:45. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εναπομείναντες δύο αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Ιωνικό και τον Απόλλων Λάρισας την Ξάνθη.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:
Σάββατο 16 Ιανουαρίου
Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός (14:45, Δημ. Στάδιο Αγίων Αναργύρων )
ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας (14:45, «Βουζουνεράκειο» )
Χανιά – Δόξα Δράμας (14:45, Γήπεδο Περιβολίων)
Παναχαϊκή – Τρίκαλα (14:45 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)
Κυριακή 17 Ιανουαρίου
Εργοτέλης – Ιωνικός (14:00, Παγκρήτιο Στάδιο)
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη (14:45 ΕΡΤ3, AEL FC Arena)
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:
Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:
Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.
Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του.