Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένα 24ωρο από τον σάλο που ξεσήκωσε η ΕΡΤ μετά το «κόψιμο» του Λευτέρη Πετρούνια από την μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως ήρθε και η σειρά ενός ακόμη αθλητή.
Πρόκειται για τον πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Παναγιώτη Γκιώνη, τον οποίο «έκοψε» η δημόσια τηλεόραση, λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Μάλιστα, η σελίδα Hellenic Table Tennis Federation GRE Ομοσπονδία table tennis, με ανάρτηση στο Facebook, καταγγέλει τα εξής:
«ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3!
Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…
Γ.Φ.»
Σημειώνεται, πως ο Παναγιώτης Γκιώνης έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και απέκλεισε τον Αιγύπτιο Αχμέντ Σαλέχ με 4-1 σετ, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο.
Μάλιστα, στους 32 όπου πέρασε, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κι άλλο, καθώς τον περιμένει ένα από τα φαβορί, ο Κορεάτης Τζεούνγκ Γιουκ Σικ, νούμερο 13 στην παγκόσμια κατάταξη.