Αθλητισμός

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Μία… ανάσα από το απόλυτο ρεκόρ η Εστερ Λεντέτσκα

Πολύ κοντά στο να «γράψει Ιστορία» στο Πεκίνο και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι η Τσέχα αθλήτρια Εστερ Λεντέτσκα.

Έχοντας ήδη στην κατοχή της τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, η Εστερ Λεντέτσκα είναι μία από τις σημαντικότερες αθλήτριες στο αλπικό αγώνισμα χιονοσανίδας αλλά και στο super-G  των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Η Τσέχα πρωταθλήτρια, πριν από μερικές ώρες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παράλληλο γιγαντιαίο σλάλομ και περιμένει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου για να αγωνιστεί στο δεύτερο αγώνισμα που θα συμμετέχει φέτος.

Σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην Χειμερινή Ολυμπιάδα του Πεκίνου, θα γίνει η μοναδική πρωταθλήτρια στα Ολυμπιακά χρονικά, που θα έχει κάνει το «νταμπλ» σε δύο διαδοχικές διοργανώσεις.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, η Λεντέτσκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα με αποτέλεσμα να κάνει… αισθητή την παρουσία της.

Στην κούρσα του τελικού, πίσω από την 26χρονη Τσέχα, κατετάγη η Αυστριακή, Ντανιέλα Ούλμπινγκ, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου, βρέθηκε η Σλοβένα, Γκλόρια Κότνικ.

Δείτε την κούρσα του τελικού και την νίκη της Εστερ Λεντέτσκα:

Δείτε την κούρσα για το χάλκινο μετάλλιο και την νίκη της Κότνικ κόντρα στην Ντέκερ:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το ΓΕΕΘΑ «διαφημίζει» τις στρατιωτικές σχολές με Σπύρο Παπαδόπουλο
Την επιστροφή των αρχείων του «Βασιλείου της Βουλγαρίας» από τη Ρωσία ζητούν Βούλγαροι βουλευτές
Chevron Right