Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι: «Ύμνοι» για τον Έρλινγκ Χάαλαντ στην Αγγλία – «Θυμίζει τον Φαν Νίστελροϊ»

Ο παλαίμαχος άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι.

Το ντεμπούτο του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Premier League με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ήταν… εκρηκτικό, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός σκόραρε δύο φορές στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι περίμεναν κάτι… μεγάλο από τον 22χρονο άσσο ο οποίος δεν τους απογοήτευσε, αντίθετα μάλιστα έκανε τους πάντες να μιλάνε για τις δυνατότητες και τα περιθώρια εξέλιξης που έχει.

Τόσο ο προπονητής του όσο και ο παλαίμαχος άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, μίλησαν για τον τρόπο που κινείται μέσα στο γήπεδο αλλά και το πως αντιλαμβάνεται ορισμένες καταστάσεις.

«Μου θυμίζει τον Φαν Νίστελροϊ»

Ο Σκόουλς μπορεί να αποτέλεσε «σημαία» των «κόκκινων διαβόλων», όμως αυτό δεν τον σταμάτησε από το να συγκρίνει τις δυνατότητες του Νορβηγού με του πρώην συμπαίκτη του, Ρούντ Φαν Νίστελροϊ.

«Είναι ένας τόσο νέος παίκτης, αλλά ήδη με πολλή αυτοπεποίθηση. Μου θυμίζει πολύ τον Ρούντ Φαν Νίστελροϊ, τον αδίστακτο σκόρερ» είπε ο Σκόουλς.

«Όταν μπαίνει στη μεγάλη περιοχή, νιώθεις ότι θα σκοράρει χωρίς να δώσει ούτε μία ευκαιρία στον τερματοφύλακα. Ακόμη και πριν από το πέναλτι, ήταν πολύ σίγουρος και φάνηκε, έκανε ένα βήμα και σούταρε στη χαμηλή γωνία. Ήταν ένα υπέροχο ντεμπούτο. Νόμιζα ότι θα χρειαζόταν λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί, αλλά έκανα λάθος. Αυτός ο τύπος έχει εξαιρετικά προσόντα, την ικανότητα να σκοράρει, τις κινήσεις του. Έχει τα πάντα».

«Είναι σίγουρος και φιλόδοξος»

Αντίθετα ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την αυτοπεποίθηση που είχε πριν εκτελέσει το πέναλτι της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι:

«Ο τρόπος που έπιασε τη μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, μου άρεσε. Ήταν πολύ άμεσος. Νομίζω ότι, αν κάποιος από τους συμπαίκτες του προσπαθούσε να του πάρει την μπάλα, θα τον είχε χτυπήσει στο πρόσωπο! Είμαι αρκετά σίγουρος γι’ αυτό και αυτό είναι καλό σημάδι, έτσι δεν είναι; Ο Χάαλαντ είναι σίγουρος και φιλόδοξος. Μετά, έχει καλή νοοτροπία. Και φυσικά σκόραρε».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καιρός-meteo: Πού αναμένονται καταιγίδες την Πέμπτη - Έως 36 βαθμούς ο υδράργυρος
Τρομακτικό βίντεο με καρχαρία και 2 κολυμβητές που είχαν τύχη βουνό
Chevron Right