Αθλητισμός

Στο στόχαστρο ο ΜακΓκρέγκορ – Υποβάλλεται σε υπερδιπλάσια τεστ ντόπινγκ απο τους άλλους

Το UFC έχει υπό… παρακολούθηση τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με αλλεπάλληλα τεστ ντόπινγκ, καθώς θέλει να επιστρέψει στο οκτάγωνο.

Κανένας άλλος μαχητής μέσα στο 2024 δεν έχει υποβληθεί σε τόσα τεστ ντόπινγκ όσο ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, με το UFC να τον έχει υπό παρακολούθηση μετά τις δηλώσεις του αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής του στην ενεργό δράση. Υπενθυμίζεται πως ο Ιρλανδός μαχητής δεν έχει αγωνιστεί από το 2021.

Ο ΜακΓκρέγκορ έχει υποβληθεί σε έλεγχο απαγορευμένων και ναρκωτικών ουσιών πέντε φορές, από την 1η Ιανουαρίου, ενώ κανένας άλλος μαχητής δεν έχει δοκιμαστεί περισσότερες από δύο φορές.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC μίλησε αυτή την εβδομάδα για την επιθυμία του να επιστρέψει στο οκτάγωνο αυτό το καλοκαίρι, όμως το UFC δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος αναμένεται να αντιμετωπίσει στην επιστροφή του τον Αμερικανό Μάικλ Τσάντλερ.

Το Combat Sports Anti-Doping (CSAD) που έχει αναλάβει το πρόγραμμα αντιντόπινγκ «συνέλαβε» την προηγούμενη εβδομάδα τον αθλητή βαρέων βαρών Γουόλτ Χάρις, από τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να το αποκλείσει. Ο Χάρις έχει τιμωρηθεί με 48 μήνες αναστολή για δύο ξεχωριστές παραβάσεις που σημειώθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του περασμένου έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ερυθρά Θάλασσα: Συμφωνία Ρωσίας και Κίνας με τους Χούθι - Δεν θα στοχεύουν τα πλοία τους
Πόλεμος ΗΠΑ και Ευρώπης κατά Google και Apple - Κατηγορίες για μονοπωλιακές πρακτικές
Chevron Right