Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά για την πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, όμως ο Αργεντινός άσσος παρέμεινε στην ομάδα της Βαρκελώνης με τον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της χρονιάς. Μία από τις ομάδες που είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του ήτα η Παρί Σεν Ζερμέν, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγω για συνομιλίες των δύο πλευρών. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο France Football, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί μίλησε αναφορικά με το ενδεχόμενο της μεταγραφή ς του Μέσι στο Παρίσι.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Σπουδαίοι παίκτες σαν τον Μέσι πάντα θα είναι στην λίστα της Παρί. Αλλά τώρα δεν είναι ώρα να μιλάμε ή να ονειρευόμαστε γι’ αυτό. Αλλά καθόμαστε στο τραπέζι με αυτούς που παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση. Για την ακρίβεια, δεν έχουμε κάτσει ακόμη, αλλά έχουμε κρατήσει μία θέση για την περίπτωση. Τέσσερις μήνες για το ποδόσφαιρο είναι μία αιωνιότητα, ειδικά αυτή την περίοδο».
Στην συνέχεια αναφέρθηκε σχετικά με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, λέγοντας:
«Ελπίζω να πειστούν ότι βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος για παίκτες υψηλού επιπέδου παίκτες. Πρέπει απλά να βρούμε μία συμφωνία ανάμεσα σε αυτά που ζητούν και τις προσδοκίες μας. Αυτοί που το θέλουν, θα μείνουν. Είμαστε σε επικοινωνία για το θέμα και έχω καλό προαίσθημα».