Αθλητισμός

ΑΕΚ: O Άντονι Μαρσιάλ έβαλε… ζώνη στο Citroen C4 WRC του Ηλιόπουλου

Αφού το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Άντονι Μαρσιάλ, έδειξε τα μαγικά του με την μπάλα, τη «σκυτάλη» πήρε στη συνέχεια ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Η βόλτα του Άντονι Μαρσιάλ με το σπάνιο Citroen C4 WRC του Μάριου Ηλιόπουλου κλέβει την παράσταση από το βίντεο της παρουσίασής του από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο βίντεο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ καλωσόρισε στην ομάδα τον Γάλλο σούπερ σταρ και στη συνέχεια του ζήτησε να του δείξει τα μαγικά του.

Τη «σκυτάλη», όμως, πήρε αργότερα ο Μάριος Ηλιόπουλος και του έδειξε εκείνος τι μπορεί να κάνει. Όχι με την μπάλα φυσικά, αλλά με το σπάνιο Citroen C4 WRC, με το οποίο είχε κερδίσει το Rally Acropolis το 2008 ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπαστιάν Λεμπ, ενώ στο μπάκετ του έχουν καθίσει επίσης ο Σεμπαστιάν Οζιέ και Ντάνι Σόρντο.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έβαλε τον Μαρσιάλ να καθίσει στη θέση του συνοδηγού στο αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει πλέον στην κατοχή του και του ζήτησε να δέσει τις ζώνες του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ανδρέας Γεωργίου: «Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα» - η υπόσχεση πριν τον γάμο
Νότης Σφακιανάκης: Πρώτες δηλώσεις μετά από καιρό - «Δεν επιστρέφω»
Chevron Right