Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-0 στο ημίχρονο

 Γρήγορος ρυθμός στον αγώνα, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να σκοράρει δύο φορές.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoff Super League.

Είναι η Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των «αιωνίων» την φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 1-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ ο αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τη συνεργασία του Κουρμπέλη και του Ζαχίντ, με τον δεύτερο να σουτάρει και τον Σα να διώχνει σε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη επίθεση του «τριφυλλιού» ο Κουρμπέλης έκανε άστοχη κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας ενώ ήταν αμαρκάριστος, χωρίς όμως να βρει στόχο. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, όταν ο Ομάρ γέμισε από τα δεξιά, η άμυνα του Παναθηναϊκού έδιωξε όμως η παρέμβαση του Λοβέρα έφερε την μπάλα στα πόδια του Γκιγιέρμε ο οποίος σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και να έχουν το «πάνω χέρι» στον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση στο 18’, όμως ο Σα βγήκε μακριά από την εστία του για να καθαρίσει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Χατζηγιοβάνης από πλάγια θέση έκανε ωραίο πλασέ, αλλά ο Καμαρά έδιωξε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή. Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 21’ με τον Ελ Αραμπί που έκανε ένα εξαιρετικό σουτ μετά από γύρισμα του Ομάρ.

Στο 33’ ο Χατζηθεοδωρίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από φάουλ στον Καμαρά, όμως μετά από εξέταση της φάσης στο VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και έδωσε στον παίκτη του «τριφυλλιού» κίτρινη.
Οι «αιώνιοι» κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να είναι άστοχοι στα τελειώματα των φάσεων.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τζόκερ Κλήρωση 21/6/2020: Νέο τζακ ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί
Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Chevron Right