Αθλητισμός

Καραλής: «Εύχομαι τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι»

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν έκρυψε την χαρά του μετά την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε μετά τις προσπάθειές του στον προκριματικό γύρο του άλματος επί κοντώ, όπου κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο «Μανόλο» τόνισε ότι σκοπός του ήταν να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να κάνει το καλύτερο δυνατόν, έτσι κι έγινε με αποτέλεσμα να κάνει επίδοση που τον οδηγεί στον αγώνα διεκδίκησης ενός μεταλλίου.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός μου ήταν να έρθω, να ευχαριστηθώ τον αγώνα μου, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και ειλικρινά το ότι είμαι στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη Ολυμπιάδα στα 21 μου χρόνια είναι κάτι πανέμορφο. Είναι μια όμορφη ιστορία να θυμάμαι.

Πήγα και το χάρηκα. Με ενδιέφερε να ζήσω τη στιγμή. Έζησα τη στιγμή. Ειμαι υγιής, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά νιώθω όλη την αγάπη του κόσμου να είναι γύρω μου. Μπήκα να το χαρώ, το χάρηκα και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με ερώτηση για τον τελικό, απάντησε:

«Να πηδήξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Όλα είναι ανοικτά. Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάντα θα χαρώ τον αγώνα ότι και να γίνει. Εύχομαι πραγματικά τη χαρά που νιώθω σήμερα να τη ζήσουν όλοι οι άνθρωποι γιατί είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Η κυβέρνηση επιβραβεύει τους μπαταχτσήδες πανεπιστημιακούς!
Καύσωνας: Δωρεάν είσοδος για 3 μέρες σε οργανωμένες παραλίες - Πότε και ποιες αφορά
Chevron Right