Το απόγευμα της Τρίτης (26/1) η ΑΕΚ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής που εξέδωσε, την λύση του συμβολαίου του Πορτογάλου Παουλίνιο Μότα ο οποίος δεν υπολογιζόταν το τελευταίο διάστημα από τον προπονητή.
Ο δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2019 αλλά οι επιδόσεις του ήταν πολύ χαμηλότερες των προσδοκιών του συλλόγου με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι του με την ομάδα:
Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Παουλίνιο Μότα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις».