Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι.
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε για την ομάδα του την διάταξη 4-2-3-1 με τον Σιαμπάνης κάτω από τα δοκάρια και τους Δελεζήσης, Ροζ, Σάκιτς και Ιωάννου στην τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σάσα και Τζέγκο, με τον Μπερτόγλιο να αγωνίζεται ως δεκάρι. Τέλος οι Ματέο Γκαρσία και Γκάμα θα βρεθούν στα άκρα της επίθεσης ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι.
Έτσι οι «κίτρινοι» θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την διεκδίκηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, καθώς οι δύο συνεχόμενες ήττες στις προηγούμενες αγωνιστικές (από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό)τους στέρησαν πολύτιμους βαθμούς.
Αναλυτικά:
Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντργκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι.