Αναφορικά με την ευκολία των τερμάτων που δέχτηκε ο Άρης στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι την στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ.
Ο 51χρονος τεχνικός σχολίασε και το γεγονός ότι πρέπει να αναλύσουν τα λάθη τους προκειμένου να μην επαναληφθούν σε μελλοντικό αγώνα.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:
«Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δεν είχαμε απειληθεί καθόλου, δεχτήκαμε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, το πρώτο από στημένη φάση. Όλα ήρθαν ανάποδα και τρέχαμε να κυνηγήσουμε το σκορ.
Και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήταν εύκολα, στη συνέχεια μία καλή ομάδα όπως ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο, εμείς προσπαθήσαμε με τις αλλαγές αλλά δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, μέχρι το πρώτο γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι, ίσως έπρεπε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν έλλειψη συγκέντρωσης, δεχτήκαμε δύο γκολ τα οποία πρέπει να αναλύσουμε».