Παραπολιτικά

Σκυλακάκης για βενζίνη: «Δεν ξέρω να σας πω, εξαρτάται από τους Σαουδάραβες, από το αυτό, το εκείνο…»

Η απάντηση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την έκρηξη στην τιμή της βενζίνης

Μόνο διαφωτιστικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θόδωρο Σκυλακάκη αναφορικά με την απάντηση που έδωσε για το τι θα γίνει με την ανεβασμένη τιμή της βενζίνης η οποία τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ ακόμα και στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Ο κ. Σκυλακάκης ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ κατά την οποία η συζήτηση αναπόφευκτα πήγε στην ακρίβεια, την έκρηξη τιμών και τον αντίκτυπο που θα έχει σε αυτές η καταστροφή στην Θεσσαλία.

Σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την τιμή της βενζίνης, η «πλήρως κατατοπιστική» απάντηση που έδωσε ο υπουργός ήταν: «Για τη βενζίνη δεν μπορώ να σας πω, εξαρτάται από τους Σαουδάραβες, το αυτό και το εκείνο».

Φανταζόμαστε ως υπουργός Ενέργειας θα ξέρει τι είναι το αυτό και τι το εκείνο, αλλά μήπως να μας το έλεγε κι εμάς να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε τη στιγμή που η τιμή του πετρελαίου «φλερτάρει» ακόμα μια φορά με τα 100 δολάρια/βαρέλι;

Δείτε τη σχετική δήλωση από το λεπτό 15:20 του βίντεο και μετά:

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ο Τσίπρας, η Αχτσιόγλου και ο Κασσελάκης - Το δημιουργικό σοκ εκλογής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ
Χώροι δουλειάς: Σχεδόν 56.000 «ατυχήματα» και 460 νεκροί σε μια πενταετία
Chevron Right